Terug naar alle evenementen

Freestyle Voetbal workshop tijdens de Urban Mix Vleuterweide

Op zaterdag 2 november 2024 vertonen de beste freestyle voetballers - mannen en vrouwen - uit Nederland hun kunsten tijdens het NK Freestyle Voetbal in Utrecht. Deze keer vindt het voor het eerst plaats in de Domstad op de locatie Younity! Vanwege dit kampioenschap zullen we een speciale freestyle voetbal workshop organiseren tijdens de Urban Mix Vleuterweide. Vice Nederlands kampioene Heaven Rietdijk zal haar kennis delen met de nieuwe generatie!

Wat?

De Urban Mix crew heeft op de donderdagen in de vakanties (m.u.v. de zomervakantie) van 12:00 tot 16:00 uur allerlei activiteiten in Vleuterweide klaar staan, voor kinderen en jongeren tussen de 7 en 14 jaar. Deze crew bestaat uit verschillende partners uit de wijk: SportUtrecht, DOCK, Stichting JoU, SUB en Cultuur 19. Samen organiseren zij tijdens de vakantie een divers activiteitenprogramma bekend als de Urban Mix.
In Buurtcentrum Weide Wereld zijn kinderen en jongeren welkom om mee te doen met verschillende sport-, creatieve- en kookactiviteiten. Kortom voor iedereen wat wils! Inschrijven voor de activiteiten kan op locatie tussen 12:00 en 12:50 uur en is gratis. Wel geldt er voor de activiteiten 'vol = vol', dus kom op tijd!

Voor deze activiteit hoef je je niet in te schrijven.

Wanneer?

Donderdag 31 oktober 2024 van 12:00 tot 16:00 uur

Eerdere gebeurtenis: 27 oktober
Workshop Freestyle Voetbal - Wilde Westen Utrecht
Latere gebeurtenis: 2 november
NK Freestyle Voetbal 2024